Aliment pentru Slabit: Re-code®

AMINTEÅžTE-Å¢I DE TINE!

Corpul femeilor a fost asociat incă din cele mai vechi timpuri cu conceptul de frumuseţe. Responsabili de aspectele corpului nostru, incă de la naştere, sunt hormonii feminini, şi din acest punct de vedere fiecare femeie este unică. In tinereţe există un echilibru al tiparului hormonal ceea ce inseamnă că mesajele trimise de estrogeni permit să amintească corpului femeii cum să slăbească dar mai ales cum să distribuie grăsimea in mod armonios, in punctele estetice cheie, potrivite pentru a fi atrăgătoare.

Dar ce se intamplă cand an dupa an …5-10-15… kg se depun in mod gradual ÅŸi aspectul corpului tău nu te mai satisface. Nu te mai găseÅŸti atrăgătoare!

Poţi alege să trăieşti cu aceste kg. Dar esti fericită? Sau te intrebi, firesc cum ai face să pierzi greutatea nedorită, fără ca acest lucru să devină o obsesie, fără diete drastice sau exerciţii epuizante!

De ce toate incercările pe care le-ai facut pină acum nu au avut rezultate sau rezultatele au fost de scurtă durată? Răspunsul nu este incetinirea metabolismului, aport caloric crescut sau lipsa de mişare. Acest răspuns este dat de oscilaţiile hormonale in special a estrogenului (hormon responsabil de frumuseţea feminină), apărute mai frecvent după 30 de ani. Aceste dezechilibre fac ca toate incercările noastre de pina acum de a pierde in greutate să eşueze.

Avand profunda convingere că Natura oferă intotdeauna o soluţie pentru orice problemă, dacă ştii să o recunoşti, Zuccari a găsit prin Re-code un remediu radical şi definitiv.

Re-aminteşte-i organismului cit de uşor poate slăbi prin Restaurarea echilibrului hormonal.

Prin isoflavone(estrogeni naturali vegetali), Re-code determină combaterea semnelor de imbătranire, scădere in greutate şi relocarea selectivă a masei de grăsimi in punctele cheie. Prin fermenţii lactici şi florizina se asigură o absorbţie şi o biodisponibilitate maximă a acestor isoflavone. Prin aceasta amintim cat de usor se poate slăbi, asa cum o făceai in tinereţe.

Efectul final garantat este unul natural de detoxifiere, antioxidare, remineralizare şi de stimulare a sistemului imunitar. Prin urmare, te vei simţi tanără mereu, indiferent de varsta pe care o ai in buletin!

Comments