Slabire si detoxifiere – Pachet pentru 15 zile

Slabire si detoxifiere – Pachet pentru 15 zile

Planul nostru de detoxifiere contine 3 super-alimente care te vor ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Pe o durata de 15 zile vei consuma produsele noastre si te vei simti si vei arata extraordinar.

Bio Acai+ Detox Fruit Blend 10 buc
Bio Acerola+ Vitamin Fruit Blend 10 buc
Bio Aronia+ Balance Fruit Blend 10 buc
Bio Acai Detox Powder 1 buc
Bio Acerola Vitamin Powder 1 buc

Programul zilnic va include un mic dejun si o gustare cu unul din blend-urile noastre:

1. Ziua Acai

Mic dejun : Bio Acai Detox Fruit Blend, 2 lingurite din Bio Acai Detox Powder si o lingurita Bio Acerola Vitamin Powder. La ora 16.00 o gustare cu Bio Acai Detox Fruit Blend

2. Ziua Acerola

Mic dejun : Bio Acerola Vitamin Fruit Blend si 2 lingurite din Bio Acai Detox Powder si o lingurita Bio Acerola Vitamin Powder. La ora 16.00 o gustare cu Bio Acerola Vitamin Fruit Blend
3. Ziua Aronia

Mic dejun : Bio Aronia Balance Fruit Blend, 2 lingurite din Bio Acai Detox Powder si o lingurita Bio Acerola Vitamin Powder. La ora 16.00 o gustare cu Bio Aronia Detox Fruit Blend

A patra zi incepem ca in prima zi si continuam pana in ziua a cincisprezecea.

Ce propietati au produsele noastre ?

Acai In urma studiilor realizate de medicii cercetatori, Acai, fructul minune originar din Brazilia, arde grasimile din organism si accelereaza metabolismul. Elimina toata grasimea nesaturata si colesterolul din sistemul intern, reducand, astfel, grasimea din zona abdominala.

Acai este o planta care, prin beneficiile sale la nivel nutritiv si de sanatate, ajuta la micsorarea poftei de mancare si, prin aceasta, la pierderea kilogramelor in plus, la reglementarea in cazul diabetului, la impiedicarea aparitiei bolilor cardiace, imbunatatirea digestiei, vederii, concentratiei, somnului si functiei sexuale. Are o influenta semnificativa asupra intaririi imunitatii si este un aliment nutritiv indispensabil pentru alimentatia sportivilor si a persoanelor cu nevoi fizice suplimentare. Produce ameliorari in boala Alzheimer si intarzie aparitia acesteia, incetineste dezvoltarea celulelor leucemice.

Boabele de acai se clasifica printre primele 10 dintre alimentele naturale cele mai sanatoase si sunt considerate ca fiind un super-aliment. Conceptul de super-aliment cuprinde categoria produselor naturale care contin din belsug substante si componente ce ajuta la rezolvarea problemelor de sanatate. Boabele de acai sunt un adevarat depozit de astfel de substante pretioase si, daca exista vreun aliment pe care sa il putem numi super-aliment din categoria fructelor, atunci acestea se situeaza pe primul loc.

Nici o cura de detoxificare nu se realizeaza doar cu un singur aliment. Astfel programul nostru va propune inca doua super-alimente: Aronia si Acerola care vor completa necesarul de vitamine si antioxidanti necesar corpului dumneavoastra.

Aronia este recomandata de medicii de specialitate pentru: obezitate, deficit de vitamine, boli cardiovasculare, in presiuni arteriale ridicate si de zahar din sange si a colesterolului ridicat. Cea mai recenta cercetare arata ca fructele Aronia afecteaza benefic submucoasa stomacului si a intestinelor, manifesta efecte hepato-protectoare si reduce factorii de risc cardiovascular, dupa infarct miocardic. Fibrele dietetice pe care le contine Aronia va va ajuta la pierderea in greutate treptat si sanatos. Daca utilizati Aronia in mod regulat, veti pierde in greutate aproximativ 3-4 kg de grasime corporala pe luna. Pierderea in greutate scade cei mai multi factori de risc de obezitate.

Acerola este in primul rand o sursa de vitamina C si bioflavonoide. Datorită acestor ingrediente, are proprietati antioxidante substantiale. Detoxifica organismul dumneavoastra de la toxinele care se acumuleaza corpul tau prin consumul de alcool, fumat, alimente nesanatoase si de medicamente. Aceasta stimuleaza mecanismul imunitar al organismului si imbunatateste performantele sexuale Proprietatile antioxidante ale acerolei ajuta procesului de imbatranire. Rezultatul este ca te vei simti si vei arata mai tanar. Acesta este un mod organic si eficient pentru a scapa de grasimea nedorita. Acerola este o sursa de vitamine A, C, D, calciu si fier si are un nivel ridicat de antioxidanti. Fructul de Acerola este un aliment ce contine calorii negative, care ajuta la reducerea greutatii. Alimentele cu calorii negative sunt produse, care sunt scazute in calorii si consuma o multime de calorii pentru digestie. Ca atare, Acerola duce la arderea de calorii a organismului din stadiul de digerare, ajutand astfel la pierderea in greutate. Ca atare, daca suferiti de obezitate sau aveti kilograme in plus recomandam Acerola in dieta dumneavoastră zilnica.

Toate produsele noastre prezinta certificate Bio si organice si sunt selectionate din plantatii de fructe de calitate superioara pura. Nu contin conservanti, aditivi sau organisme modificate genetic.

Views:
648

Comments