Slabire sanatoasa prin reglarea metabolismului si revenirea la o alimentatie corecta

Un mod rational de alimentatie

Acesta este idealul spre care trebuie sa tindem. Puteti sa va ganditi la aceasta metoda de slabit ca la o modalitate de a reveni la o alimentatie sanatoasa, care la randul ei va avea ca efect scaderea in greutate. Aceasta tranzitie va avea loc treptat, deoarece slabitul nu trebuie perceput de organism ca un soc. Pentru a putea slabi sanatos, aveti nevoie de timp, vointa si bineinteles de cunostintele necesare. Este mai bine sa slabiti lent decat repede, daca doriti rezultate care sa reziste in timp.

Despre cartea Metoda grea de slabit

Metoda grea de slabit impune: revenirea treptata la o alimentatie sanatoasa, reglarea metabolismului si, de asemenea, cunoasterea propriului metabolism pentru a va putea mentine greutatea odata ce ati slabit. Este necesara precizarea acestor lucruri pentru a intelege ca Metoda grea de slabit nu incurajeaza infometarea. Dimpotriva, pentru a slabi sanatos, este important sa… mancati.

Intr-o alimentatie corecta este necesara existenta tuturor factorilor nutritivi. De aceea, atat in timpul, cat si dupa ce slabirea s-a incheiat, nu vor exista alimente interzise, ci doar alimente care le veti consuma cu moderatie.

Totul este explicat in carte, direct, fara ocolisuri, fara sa se complice lucrurile.

Pentru a comanda cartea Metoda grea de slabit vizitati pagina de comenzi a sitului

http://metoda-grea-de-slabit.weebly.com/

Comments