Despre Noi

Acest site isi proune sa iti ofere o diversitate cit mai larga de metode de slabire. Este de stiut ca aceeasi metoda de slabire nu are aceleasi efecte asupra a doua persoane diferite.

De aceea cel mai bine e sa poti sa ai de unde sa alegi metoda care are rezultate in cazul tau si de asemenea sa poti citi si parerea celor care au incercat aceste metode si sa afli mai multe despre rezultatele in cazul lor.

Va dorim o silueta de vis!

Echipa InfoSlabire.ro

Optiuni de Reclama pe Infoslabire.ro

Optiunile de promovare includ:

 1. Banner.
 2. Articol advertorial.
 3. Link text.

Rate card Banner:

 • Banner orizontal 579px × 60px – 200 Ron/luna. Similar celui cu Bruno Vassari. Include si 1 articol advertorial simplu.
 • Banner patrat lateral – 300px × 182px – 300 Ron/luna. Similar celui cu Chic Salon. Include si 2 articole advertoriale simple.
 • Banner wide 930px x 60px – 500 ron/luna. Similar celui cu Accay Berry. Include si 2 articole advertoriale simple si unul permanent pe perioada postarii bannerului.

Rate card Articol advertorial

 • Articol permanent – 50 Ron. Este similar celui cu Accay Berry si e permanent prezent pe homepage timp de o luna. Include si link activ catre o pagina la preferinta dvs.
 • Articol simplu – 30 ron. Acesta este publicat intr-o zi iar articolele publicate ulterior se publica deasupra lui.

Rate card link text

Pretul este de 50 ron/link/luna. Anterior unui agreement comun e necesar sa stiu carui produs/site i se face reclama deoarece nu agreez orice.

Multumiri Finale

In primul rand permiteti-mi sa va multumesc pentru faptul ca datorita voua situl infoslabire este una dintre resursele pentru slabit cea mai dezvoltata in ceea ce priveste experiente reale.

Am decis ca dupa 4 ani de cind administrez acest site sa fac citeva modificari in modul de functionare al sitlui in speta urmatoarele:

 1. Pentru a putea posta comentarii pe site un vizitator trebuie sa fie utilizator al sitului. Am decis acest lucru deoarece as vrea sa evit comentariile de tip spam. Plus ca in acest mod creste valoarea continutului si a experietnelor reale
 2. Am decis ca anumite persoane implicate in sustinerea comunitatii sa poata adauga articole sau informatii pe site avind deasemenea dreptul de a modera comentariile. In acest sens am rugamintea la voi daca doriti sa va implicati sa sustineti comunitatea prin experientele voastre sa imi treimiteti un email la olimpiu@infoslabire.ro pentru a putea upgrada contul la statutul de Editor.
 3. Sint decis in continuare de a limita maxim reclama pe site astfel incit continutul sa predomine si nu bannerele. Totusi suportul vostru pentru a vizita siturile partenerilor care isi fac reclama este apreciat.
 4. Pentru a imbunatatii calitateaa serviciului va propun sa imi trimiteti sugestii la olimpiu@infoslabire si cu mare placere in masura posibilitatilor le voi pune in practica.

Va multumesc

Olimpiu Galani
www.galani.biz


Comments

 • buna ziua

  va rog sa-mi spuneti daca mai sunt valabile anunturile de publicitate deoarece sunt interesat.

  multumesc anticipat

  AC October 15, 2015 10:02 pm Reply

Leave a Reply