Program pentru dezintoxicare in 7 zile

Este un program care nu urmareste doar inlaturarea inesteticlor “pernite” de , realizind ceva cu mult mai important: o data ce este eliberat de impuritati, tesutul conjunctiv (existent pretutindeni in organism) redevine elastic. Dieta consta in doua perioade: prima dureaza 4 zile (800 pe zi) in aceasta urmarindu-se grabirea schimbarilor metabolice prin punerea accentului pe un anumit aliment, a doua perioada de 3 zile (1000 pe zi) urmareste topirea depozitelor de grasime. Completind acest program cu exercitii fizice succesul este garantat.

Ziua Mic dejun Gustare Prinz Gustare Cina
1 200 g orez (cantitatea este pentru intreaga zi) se  fierb in apa, adaugindu-se sare iodata, apoi se scurge bine. 1/3 din aceasta cantitate se rumeneste in 1/2 lingururita cu ulei de floarea soarelui; in tigaie se introduc si 100 g de ananas. 1 fruct kiwi Un mar taiat in felii si o ceapa taiata in rondele se calesc in 1/2 lingurita cu ulei de floarea soarelui. Se rumeneste 1/3 din orezul fiert dimineata, adaugindu-se apoi piper si sare iodata. 100 g de ananas Ultima treime de orez se combina cu o lingurita de ulei din germeni de griu. Se adauga o portocala taiata apoi totul se tine pe foc pina cind se rumeneste.
2 1/2 chifla intermediara si 50 g salata usoara de hering 1/2 grepfrut Se fierb 200 g de cartofi. Se inabusa 250 g de peste in 1/8 l de apa cu zeama de lamiie, apoi se adauga sare iodata. Intr-o tigaie de teflon se inabusa 100 g de varza impreuna cu 2 rosii taiate in felii. Legumele se calesc, presurindu-se cu un praf de piper. Se servesc alaturi de peste si de cartofi. 1/2 grepfrut O felie de piine integrala se unge cu 1/2 lingurita de margarina. Se adauga 2 rosii taiate in felii si 100 g de verdeata. Se condimenteaza cu sare iodata si piper.
3 2 mandarine. Dupa servirea micului dejun, se pune lafiert 1 Kg de cartofi in coaja (pentru prepararea celorlalte mese). 1/3 din cartofii fierti se decojesc si se taie in felii. Se servesc cu 100 g brinza de vaci. Se adauga sare si piper. A doua treime de vartofi se curata si se taie in cubulete. Se taie marunt o ceapa care se va cali in 1/2 lingurita cu ulei de floarea-soarelui. In tigaie se toarna 1/8 l de supa clara de zarzavat si se introduc cartofii. Totul se tine pe foc 5 minute, pina la obtinerea unui piure. In final se adauga sunca slaba, taiata in bucatele, sare iodata si piper. 2 mandarine 1/2 ardei gras si o legatura de ridichi se taie marunt. Restul de cartofi fierti se curata si se taie in felii. Legumele se amesteca, apoi se adauga 1/2 lingurita cu ulei din germeni de griu, sare iodata, piper, o lingurita cu otet din vin alb. Preparatul se presara cu 1/2 legatura de patrunjel tocat.
4 Un mar ras combinat cu brinza proaspata de vaci. 200 ml suc de mere, amestecat cu 200 ml de zer si o lingurita cu zeama de lamiie. O felie de piine neagra se unge cu 125 g de brinza de vaci. Se adauga piper. 200 ml suc de mere amestecat cu 200 ml de zer. 100 g de telina cu frunze, 1 ardei gras si 1 morcov se taie in fisii. Alaturi se prepara o compozitie din 100 g de brinza de vaci, 1/2 legatura de patrunjel tocat si piper. Aveti voie si 2 biscuiti crocanti, sarati, din faina integrala.
5 Se prepara o compozitie din 125 g de brinza de vaci (40 % grasime), 20 g germeni de griu, 10 g de seminte de floarea-soarelui si zeama unei lamii. O portocala 2 cartofi mici (150 g) se fierb in apa cu sare iodata. 150 g de fileuri de hering se ruleaza si se prajesc intr-o lingurita cu ulei fierbinte de floarea-soarelui. Se adauga putina apa si se inabusa totul in vasul acoperit dupa care se scoate pestele din tigaie. O ceapa se toaca fin, se inabusa, se adauga 250 g de rosii taiate in bucati si patrunjel tocat marunt. Se condimenteaza cu piper si se fierbe timp de 5 minute. Cartofii se presara cu patrunjel tocat. 100 g de telina amestecate cu 100 ml lapte integral. O smochina se taie in fisii, se garniseste cu 125 g frunze de cicoare si se asezoneaza cu: o lingurita de ulei din germeni de griu, 2 lingurite cu otet din vin alb, sare iodata si piper. In final se presara cu 30 g cascaval (30 % grasime), taiat in flii, 10 g de nuci si o lingurita cu germeni de griu.
6 O felie de piine integrala unsa cu 1/2 lingurita margarina, 50 g brinza si 1/2 ardei gras taiat felii. 1 mar mic 20 g de orez se fierb intr-un vas cu apa. 100 g de piept de pasare se taie in fisii si se rumeneste in 1/2 lingurita cu ulei de floarea soarelui. In tigaie se adauga o ceapa tocata, 50 g de ciuperci (din conserva) taiate in lamele si 1/2 de ardei gras taiat in fisii. Se adauga si 5 g de migdale tinindu-se totul pe foc timp de 10 minute in vasul acoperit. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. O salata de din 1/2 de kiwi, 1/2 mar, 1/2 grepfrut si 5 alune turcesti. O jumatate de adrei gras se curata si se taie in felii. O ceapa se taie marunt. O jumatate de portocala se portioneaza in felii. 50 g de piept de pasare se taie in fisii. Totul se aranjeaza pe o farfurie deasupra citorva frunze de salata verde. Sosul pentru salata se ralizeaza din 150 g de iaurt, acrindu-se cu zeama de lamiie. In final se presara 1-2 legaturi de marar tocat marunt.
7 150 g de iaurt din lapte integral se combina cu 10 g de germeni de griu, 10 g de saminta de in, o lingurita cu zeama de lamiie si 125 g de cocktail de fructe (din conserva). O banana mica, 50 g lapte batut. 50 g ciuperci si 1 morcov mic se taie marunt. Se adauga 2 rosii taiate in felii si se inabusa totul in 1/2 lingurita cu ulei de floarea-soarelui. Se toarna 1/8 l supa clara de legume, se condimenteaza cu sare iodata, piper si se fierbe totul timp de 10 minute. La sfirsit se adaug 30 g de brinza topita (30 % grasime). O felie de piine integrala crocanta, peste care se aseaza 50 g de brinza proaspata si 1/2 legatura de arpagic taiat in rondele. O sfecla mica se taie in patru parti. O ceapa se toaca in forma de inele. 100 g de pastrav afumat se portioneaza, apoi se decoreaza cu 10 migdale. Acest preparat se asezoneaza cu 150 g de iaurt din lapte integral, zeama unei lamii, sare iodata, piper, o lingurita cu smintina proaspata si citeva foi de salata verde.

In timpul oricarei diete trebuie sa consumati suficient de multe . Cantitatea ideala este de 2 l de apa plata pe zi, cantitate necesara pentru antrenarea  toxinelor. Sint permise si ceaiurile neindulcite de fructe sau de plante. Renuntati la cafea si la ceaiurile tari. Pentru dezintoxicare sint active ceaiurile din amestec de  plante: urzici, papadie, mesteacan.



Republished by Blog Post Promoter

Diete si Cure de Slabire Similare