label.m – cel mai bun produs de hair styling al anului la Glamour Awards

Cu ocazia concursului Glamour Beauty Awards, organizat de Glamour Romania, produsul Dry Shampoo – Samponul uscat spray pentru curatarea parului de la label.m a fost ales de femeile din Romania ca fiind cel mai bun produs pentru styling, al anului 2013.

colaj-webDry Shampoo – Sampon uscat spray pentru curatarea parului este un produs modern de improspatare a parului care actioneaza intre samponari, pentru a reactiva coafura, eliminand sebumul si produsele de styling. Contine amidon natural din orez care absoarbe excesul rezidual si reface look-ul fara a fi nevoie de samponare.

Glamour Beauty Awards a fost organizat pentru prima data in 2008, iar din 2012 votul s-a schimbat si a fost posibil un stil de votare mai accesibil, prin intermediul internetului. In acest fel mai multe voci feminine au putut sa se faca auzite, iar doamnele au putut sa isi alega drept castigatoare produsele favorite.

Datorita unei promovari intense din partea echipei Beauty One, brandul label.m a ajuns rapid in inimile romancelor si a ajuns sa fie foarte folosit pe o scara larga, atat de catre doamne, la ele acasa, cat si de catre profesionisti in saloanele de infrumusetare.

In plus, Label.m a devenit din septembrie 2013 produsul oficial de styling al London Fashion Week, o premiera pentru London Fashion Week, fiind prima data cand isi asociaza in mod oficial numele cu un brand de produse.

Acest premiu atesta notorietatea brandului si pozitia numarul 1 in topul preferintelor in materie de styling si produse profesionale pentru par.

Views:
150
Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Stil