Dieta Fulger Sau Cum Să Slăbești Rapid, Dar Sănătos

Dacă vrei să slăbeșit rapid și ușor, dar sănătos 5, 10, 15 sau 20+ de kilograme, atunci ai nimerit in locul potrivit. Pentru că am să-ți dezvălui cateva trucuri pe care vedetele le folosesc ca să-și facă imaginea vibrantă. Apetisantă, chiar. Nu-i așa domnilor?!

E-n regulă să vrei să slăbești, să arați mai bine și să te simți mai bine. Hai să fim realiști, sănătatea depinde de cum ai grijă de corpul tău. Vreau să spun, dacă ești sănătos, (foarte) adesea ești și frumos/frumoasă. Folosesc masculinul ca să simplific exprimarea, dar tot ce spun in articolul ăsta e valabil atat pentru femei, cat și pentru bărbați.

Dar mai inainte de toate, vreau să-ți mărturisesc că numărul cititorilor acestui articol ar trebui să fie limitat. Am să-ți dezvălui cateva idei controversate și n-aș vrea să ajungă la cine nu trebuie.

In primul rand, mărturisesc că am văzut o grămadă de diete și programe de exerciții scumpe pe Internet sau la televizor care nu au niciun efect major asupra celui care le urmează. Sunt un fel de „țepe” ca să zic așa. Dai banii ca să nu-i mai ai, vorba romanului.

In al doilea rand, sunt marile companii care fac milioane de euro (MILIOANE!!) de pe urma produselor de slăbit. Știu că unele funcționează, dar cu ce cost și cată vreme durează? Ar fi frumos din partea lor să recunoască că „dacă mănanci cat vrei, din ce vrei” NU slăbeşti deloc. Decat cu condiţia să faci o tonă de exerciţii – lucru care mi se pare anormal ca să-l ceri de la cineva care are probleme cu greutatea (de exemplu, un obez).

Sunt promisiuni goale și false. Cineva ar trebui să-i tragă la răspundere, dar conducătorii noștri n-ar mai avea de unde să-și umple buzunarele.

In sfarșit, iți spun toate astea (bănuiesc că le știi de pe site-urile bune ca acesta) ca să nu devii victima lor. Evită-i pur și simplu. Nu ai contract cu ei să le crezi toate promisiunile fără să-ți demonstreze că sunt reale.

Vreau să-È›i spun că in ziua de azi ar trebui să fie cel mai uÈ™or de slăbit, să fim cei mai sănătoÈ™i oamenii care au existat de-a lungul istoriei. Știu să sună ciudat, dar la ce tehnologie avem…

Mă gandesc că poți să slăbești rapid și sănătos dacă știi ce sfaturi sau trucuri să iei in considerare. Sau cum să-ți creezi/ajustezi dieta pe măsura ta. Mi se pare o naivitate să iei dieta cuiva și s-o aplici pe tine fără să ți-o personalizezi puțin. Unele pot fi aproape pe măsura ta, dar altele s-ar putea să nu ți se potrivească niciodată. De asta trebuie personalizate. Bănuiesc că și tu știi asta. Ideal ar fi ca cineva priceput să facă personalizarea pentru tine. Timp și siguranță caștigate.

Aș mai vrea să iți spun că sănătatea presupune mancare sănătoasă. Adică nu poți să slăbești sănătos dacă mănanci ceva nesănătos. Admit că poți consuma medicamente (care evident, nu sunt naturale) pentru a slăbi puțină vreme, dar nu te poți intinde pe un termen lung. Dacă vrei să slăbești caută ceva sănătos, 100% natural. Există, crede-mă! Ca și nutriționist și expert in slăbit, clienții pe care ii consult mă invață o mulțime de chestii despre produsele de pe piață povestindu-mi experiențele lor trecute (negative).

Cu toate că nu e foarte corect din partea mea, iÈ›i spun (ca să inveÈ›i – È™tiu că vrei să inveÈ›i din experienÈ›ele secrete ale altora – ceea ce n-o să afli nici in 100 de ani din gura lor) că foarte mulÈ›i oameni eÈ™uează cand È›in o dietă sau un program de exerciÈ›ii. EÈ™uează lamentabil. AlÈ›ii nici măcar nu se apucă. Iar alÈ›ii dacă incep, renunță la scurtă vreme pentru că toate kilogramele slăbite, le pun inapoi cand se intrerupe dieta. Dar È™tiu că tu nu eÈ™ti aÈ™a. Știu că tu eÈ™ti determinat să slăbeÈ™ti. Știu că vrei cu adevărat acest lucru. Altfel nu ai fi citit pană aici. Să fim rezonabili, nu toÈ›i sunt conduÈ™i de o dorinÈ›a ca a ta.

Și că veni vorba despre tine, tu chiar vrei să slăbești, nu? Vrei să arați mai bine, să te simți mai bine și să fii mai sănătos, am dreptate?

Și eu imi doream in adolescență să slăbesc că să atrag fetele (poveste adolescentină). Și am vrut să slăbesc rapid și sănătos, dar fără exerciții obositoare. Nu-mi plăcea să transpir de la efort. Și nu-mi place nici acum. De aceea mă folosesc de nutriție – pentru că e cea mai bună metodă de slăbit rapid și sănătos.

Stai liniștit, acuma nu vreau să-ți vand nimic. Ți-am oferit informațiile astea foarte prețioase ca să te ajut. De ce? Pentru că imi placi. O dată am fost și eu ca tine. In sfarșit, dacă vrei să scapi de celulită, de burtă sau vrei șolduri mai mici, atunci mai multe trucuri și secrete folosite de vedete și de experți găsești aici: www.DietaFulger.com (gratis).

Fără efecte secunde. Sănătos. Natural 100%. Ca de la prieten la prieten. Scapă acum de kilogramele care iți scad increderea de sine. Poartă ACUM hainele care iți plac cel mai mult. Și, pentru o clipă, uită de reclamele care te puneau să cumperi aparaturi de exerciții scumpe.

Dacă intri acum pe www.DietaFulger.com ai șansa să descarci o eCarte (ca asta) cu trucuri și metode de slăbit rapide, dar sănătoase. Fie vorba intre noi, eCartea „Cele 7 Metode Despre Cum Să Slăbești Rapid Și Sănătos” care e gratuită poate fi descărcată doar de un număr limitat de oameni. După ce numărul e atins (1440 de download-uri), ea va ieși din circulație. Gandește-te cați o vor descărca după ce citesc articolul ăsta?

Slăbești Rapid, Fără Să Transpiri, Dar Sănătos Acum! Cele 7 Metode Despre Cum Să Slăbești Rapid Și Sănătos.

Views:
1004

Comments