De ce apare celulita?

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele6 Stele7 Stele8 Stele9 Stele10 Stele (17 votes, average: 8.47 out of 10)
Loading...Estrogenii actioneaza asupra vaselor sangvine din tesutul celular subcutanat. Ca urmare a tulburarilor de circulatie, in vasele mici este perturbata patrunderea oxigenului in tesuturile adipoase. Se formeaza astfel celule moarte si semimoarte. Luind in consideratie ca tesutul gras este dispus in alveole, se formeaza niste depuneri tari de . Ca urmare a acestui fapt apar denivelarile caracteristice pe suprafata pielii.

De obicei, apare dupa maturizarea sexuala. In aproximativ 12 la suta dintre cazuri apare in timpul maturizarii sexuale, in 20 la suta – in timpul si dupa sarcina, in 25 la suta dintre cazuri – in timpul menopauzei. Se poate afirma astfel ca apare cel mai des in perioadele de explozie hormonala.De aceea, trebuie sa inlaturati actiunea unui numar foarte mare de factori care contribuie la dezvoltarea celulitei. Exista creme anticelulitice care contin substante de tipul aminofilinei care imbunatatesc alimentarea cu singe a pielii. Extractele din diferite plante contribuie de regula la imbunatatirea circulatiei sangvine.

Toate tipurile de crema se prescriu individual pentru fiecare pacient, luind in consideratie particularitatile pielii si starea generala a organismului. Cel mai bine este sa va sfatuiti cu un specialist, pentru ca alegerea independenta poate fi lipsita de reusita si in cazul tratamentului poate da rezultate nefavorabile. Folosirea independenta este permisa numai pentru sustinerea terapiei dupa un complex de tratament.

Masajul contribuie de asemenea la imbunatatirea circulatiei sangvine. Pentru tratarea celulitei se foloseste masajul corector, in acelasi timp putind fi folosite si cremele anticelulitice. Aceasta procedura are actiune minimala, circulatia sangvina este imbunatatita, alimentarea tesuturilor este de asemenea imbunatatita.

Republished by Blog Post Promoter

Diete si Cure de Slabire Similare